ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟ زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟

تصمیم درباره تعطیلی دو هفته‌ای تهران مشخص شد

استاندار تهران درباره آخرین وضعیت تعطیلی دو هفته‌ای پایتخت به دلیل شیوع ویروس کرونا توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۵۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران با اشاره به تعطیلی دو هفته‌ای شهر تهران گفت: برای تعطیلی دو هفته‌ای تهران پیشنهادی داده شد، اما زمانی که ابعاد تعطیلی بررسی شد تصمیم گرفته شد که فعالیت گروه‌های دو، سه و چهار از ساعت ۱۸ به بعد متوقف شود.

 

وی ادامه داد: ۴۳ شهرستان استان تهران که در ابتدا اسامی آن‌ها اعلام شد و ۴۴ شهرستان دیگر هم بعدا به آن‌ها اضافه شدند، مشمول این تصمیم شدند. این کار را اجرا می‌کنیم تا تأثیر آن را بر روی شیوع ویروس کرونا بررسی کنیم.

 

استاندار تهران گفت: در دو سه روز آینده وزارت کشور و بسیج طبق تفاهم نامه‌ای اقدامات مربوط به پیشگیری، شناسایی به هنگام، غربالگری و قرنطینه و اقدامات حمایتی از افراد نیازمند را اجرا خواهند کرد.

 

محسنی بند پی تصریح کرد: اقدامات دیگری که باید انجام شود افزایش نظارت‌ها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا خواهد بود. متأسفانه هنوز در استان تهران میزان پذیرش بیماران مبتلا به ویروس کرونا از میزان ترخیص بیماران کرونایی از بیمارستان‌ها بیشتر است.

 

وی بیان کرد: امروز میانگین بستری بیماران کرونایی در تهران ۶۴۰۰ نفر است که روند آن نسبت به چند روز گذشته به صورت کمی، افزایش تدریجی داشته است. وزارت بهداشت اعلام کرده که از دیروز انجام تست‌های PCR از ۲۵ هزار به ۴۰ هزار مورد افزایش پیدا کرده است.

 

استاندار تهران گفت: این افزایش نکته خوبی است که شناسایی به هنگام افراد را بیشتر می‌کند و مداخلات ما اثربخشی بیشتری خواهد داشت.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه تعطیلی کامل دو هفته‌ای تهران فعلا منتفی است، گفت: شناوری ساعات کاری بحثی است که مطرح شده، اما در مراکزی که ارباب رجوع دارند نمی‌توان این طرح را اجرا کرد.

 

استاندار تهران ادامه داد: این طرح خیلی اثر بخشی ندارد و این گونه بحث‌ها بررسی شده است و نکات مثبت آن‌ها کمتر از نکات منفی در کنترل شیوع ویروس کرونا است.
منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار